Бамбуков бебешки силикагелен съд и лъжица

Тренировъчен боул - перфектната купа за тренировки за деца, които се учат на самостоятелно хранене или се нуждаят от хранене. Подхожда страхотно с бебешката чиния или чинията за малко дете за деца, които ядат твърда храна.
Чат сега

Информация за продукта

Комплект чаши за хранене и лъжици, бамбуков съд с доказателство за разлив, смукателен пръстен за престой, 5 ”× 3” размер на купата - зелен

· ОБУЧЕНИЕ НА БУЛ - Перфектната купа за тренировки за деца, които учат самостоятелно хранене или се нуждаят от хранене. Подхожда страхотно с бебешката чиния или чинията за малко дете за деца, които ядат твърда храна.

· БЕЗОПАСНА БОТО - По-малко бъркотия и стрес със смукателно дъно, което лесно се прикрепя към всяка равна повърхност за намаляване на разливите, с раздела за бързо освобождаване за лесно отстраняване.

· ВЕРСАТИЛНА - Нашата дървена купа за вендузи е чудесна за хранене на бебета, отбиване от бебе (BLW) или самозахранване на малко дете. Подходящ за деца на възраст от 4 месеца до 72 месеца.

· Мек силиконов плъх - Бебешката лъжица е изработена от органичен бамбук и безплатен силиконов накрайник, съдържащ BPA, за да бъде мек на нежните уста и достатъчно дълъг, за лесно достигане на мама. 5.5 "дълга и 0.6oz светлина.

· БЕЗОПАСНИ МАТЕРИАЛИ - Avanchy използва висококачествени устойчиви материали, за да ви помогне безопасно да храните детето си. Нашите продукти са без пластмаса, без BPA, без PVC, без олово и фталат, без биологично вредни химически материали.


Hot Tags: купа от бамбук, силикагел, комплект и лъжица, Китай, персонализирани, на едро, евтини, ниска цена, на склад, произведени в Китай

Запитване

You Might Also Like