Комплект чинии и лъжици от бамбук Baby Fox

ДЕТСКА ПЛАТА - предназначена за деца на възраст от 4 до 72 месеца, които могат да ядат твърди храни. Изработен за поемане на порции в пълен размер за деца с големи апетити. Подхожда чудесно на бебешката купа за хранене на бебета или бебешки чинии за деца, които се учат да ядат твърди храни.
Чат сега

Информация за продукта

Бебешка смукателна чиния и съвпадение с лъжица, подложка за поставяне на смукателна подложка Страхотно за бебе

· ДЕТСКА ПЛАТА - предназначена за деца на възраст от 4 до 72 месеца, които могат да ядат твърди храни. Изработен за поемане на порции в пълен размер за деца с големи апетити. Подхожда чудесно на бебешката купа за хранене на бебета или бебешки чинии за деца, които се учат да ядат твърди храни.

· БЕЗОПАСНА БОТО - По-малко бъркотия и стрес със смукателно дъно, което лесно се прикрепя към всяка равна повърхност за намаляване на разливите, с раздела за бързо освобождаване за лесно отстраняване.

· ХРАНИТЕЛЕН ДИВИДЪР - 3-секционната бамбукова плоча спомага за балансирането на храненето и контрола на порциите, като запълва всяко отделение с здравословни храни.

· Мек силиконов спиун - лъжицата е изработена от органичен бамбук и силиконов накрайник без съдържание на BPA, за да е мек на нежните уста и достатъчно дълъг, за лесно достигане до мама. 5.5 "дълга и 0.6oz светлина.

· БЕЗОПАСНИ МАТЕРИАЛИ - Avanchy използва висококачествени устойчиви материали, за да ви помогне безопасно да храните детето си. Нашите продукти са без пластмаса, без BPA, без PVC, без олово и фталат, без биологично вредни химически материали.

Hot Tags: комплект бамбук за бебешка лисица и лъжица, Китай, персонализиран, на едро, евтин, ниска цена, на склад, произведен в Китай

Запитване

You Might Also Like