Комплект чинии и лъжици за бебешки бамбукови бебета

Perfect Baby Bowl: Прекрасната бамбукова купа със силициево дъно е абсолютно идеалната купа за безопасни, интересни ястия и време за закуска! Бонус! Виж!
Чат сега

Информация за продукта

Детска смукателна плоча за бебе, заек за хранене, естествен бамбук

1.Перфектна купа за бебета: Прекрасната силиконова дънна бамбукова купа със силициево дъно е абсолютно идеалната купа за безопасни, интересни ястия и време за закуска! Бонус! Виж!

2.Проустойчивост: Храненето на бебетата винаги е малко объркано. С прекрасната купа за бамбук / бебешка купа с мечка, тази каша приключи! Купата с бамбук има основа за изсмукване на силикагел, която може здраво да се постави на всяка равнина и е лесно да се сваля за възрастни.

3. Безопасност: Хранителни устройства, купи и лъжици не съдържат BPA, но не са чувствителни. Чаши и лъжици са изработени от устойчив, екологично чист бамбук и мека, безопасна силиконова смола.

4.Интересен и екологичен: Тази купа е изработена от естествен бамбук. Добре е за околната среда. Ще се почувствате добре. Формата е идеална за закуски и ястия. Цветовете са забавни за момчета или момичета.

5.Идеален бебешки душ: Тази красива купа за хранене на бебето ще бъде перфектният бебешки душ. Практична мода, може да ви трябва повече!

Hot Tags: Комплект чинии и лъжици за бебешки бамбукови бебета, Китай, персонализирани, на едро, евтини, ниска цена, на склад, произведени в Китай

Запитване

You Might Also Like