Бамбукова кутия за козметично съхранение

★ Органайзерът за чекмедже за грим е изработен от 100% бамбук, съдържа четири ключови компонента: здравина, плътност, издръжливост и екологичност. ★ ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ: Организаторът за съхранение е разделен на два слоя и чекмедже. Грим, парфюми, червила, ружове, сенки и четки се побират на едно място - ...
Чат сега

Информация за продукта

  • ★ Органайзерът за чекмедже за грим е изработен от 100% бамбук, съдържа четири ключови компонента: здравина, плътност, издръжливост и екологичност.

  • ★ ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ: Организаторът за съхранение е разделен на два слоя и чекмедже. Грим, парфюми, червила, ружове, сенки и четки се побират на едно място - Чекмеджето е добро за съхранение на часовници и бижута. Това е хубав подарък за вашия любовник и всички любители на грима.

  • ★ СЛЕДНО И УДОБНО: Поддържайте грима и аксесоарите организирани и леснодостъпни - Намалете струпването, спестете време за приготвяне и спечелете място.

  • ★ Лесен за инсталиране и почистване: Лесен за сглобяване и разглобяване; С разглобяем дизайн, нашата бамбукова стойка за съхранение на грим няма да промени формата и изчистения цвят, след като се използва в продължение на много години.


Hot Tags: бамбукова кутия за козметично съхранение, Китай, персонализирана, на едро, евтина, ниска цена, на склад, произведена в Китай

Запитване

You Might Also Like