Бамбукова стойка за вино с бамбук със стъклен държач

【Поставя 16 бутилки вино】 Нашият шкаф за вино може да съхранява 16 бутилки вино, което е подходящо за вашата домашна кухня, мазе, шкаф, килер. Компактен и елегантен дизайн го прави подходящ за различни стилове. Може да покаже вашия вкус и да направи дома ви по-изящен. 【Елегантен външен вид】 Простият ...
Чат сега

Информация за продукта

  • 【Поставя 16 бутилки вино】 Нашият шкаф за вино може да съхранява 16 бутилки вино, което е подходящо за вашата домашна кухня, мазе, шкаф, килер. Компактен и елегантен дизайн го прави подходящ за различни стилове. Може да покаже вашия вкус и да направи дома ви по-изящен.

  • 【Елегантен външен вид】 Простият и елегантен дизайн на тази стойка за вино съчетава комфорт и практичност. Бамбукът има своя уникална естествена текстура и текстурата е ясно видима. За вас е най-добрият избор да поканите приятели да опитат вино.

  • 【Голямо пространство за съхранение】 Тази стойка за витрина има две рафтове, които могат да се използват не само за бутилки, чаши за вино, купички за плодове, но и за други декоративни предмети. Този багажник е оборудван и с закачалки за закачане на 6-9 чаши за вино.

  • Защита на виното от окисляване】 Хоризонтално поставената конструкция на тази стойка за вино позволява виното да бъде в пълен контакт с тапата. Това поддържа влажността на корк и доброто запечатване на бутилката, предотвратявайки навлизането на въздух и окисляване на виното.


Hot Tags: бамбукова витрина с бамбукова стойка за вино, Китай, персонализирана, на едро, евтина, ниска цена, на склад, произведена в Китай

Запитване

You Might Also Like