Баскетболна кошница за съхранение на пране от бамбук

【Бамбук пране за пране на Giantex ilt: Красив лек дизайн, спестяващ място дизайн два в едно с привличащо вниманието бамбуково покритие. Добавете нотка на модерен нюх към вашата баня с този рафт с накланяща се преграда. Design Дизайн за пестене на пространство】: Бамбукова стойка с бамбук с едно натоварване с двустепенна ...
Чат сега

Информация за продукта

  • 【Бамбук пране за пране на Giantex ilt: Красив лек дизайн, спестяващ място дизайн два в едно с привличащо вниманието бамбуково покритие. Добавете нотка на модерен нюх към вашата баня с този рафт с накланяща се преграда.

  • Design Дизайн за пестене на пространство】: Бамбукова стойка за бамбукова преграда с еднократно зареждане с двустепенни рафтове и 1 сгъваема преграда от полиестерна плат, лесно достъпете до прането си чрез наклонена ламелна предна част, осигурете достатъчно място за съхранение.

  • Свалящ се облицовка】: Самата подложка за затваряне е сменяема, подложката за затваряне се изважда от преградата за лесна работа и се избърсва с влажна кърпа.

  • 【Здрав и издръжлив】: Изграждане на дървена рамка от бамбук и включва 600D преграда от полиестерна плат, студибале за ежедневна употреба и за да премахнете препятствието, просто се дръпнете назад и повдигнете.

  • Удобна употреба】: Дръжките на облицовката и рамката правят транспорта лесен, лесен за сглобяване с всички хардуери, опаковани в опаковката. Можете да поставите такава в банята и да държите свежи кърпи подредени отгоре.


Hot Tags: бамбук пране за пране пречка кошница за съхранение на пране, Китай, персонализирани, на едро, евтини, ниска цена, на склад, произведени в Китай

Запитване

You Might Also Like