Бамбук три титъра за баня

STABLE & STURDY: Пейката за багажник за обувки е изработена от 100% естествен бамбуков екологичен материал, дъска с ивици шарки постига максимална стабилност и задържа впечатляващите 268 фунта.
Чат сега

Информация за продукта

Естествен бамбуков багажник за баня Relax Бамбукова рафт, Заоблена тънка стойка за баня с нива HWD: 64.7 * 33 * 33cm

• STABLE & STURDY: Стелажът за багажник за обувки е изработен от 100% естествен бамбуков екологичен материал, дъската с шарнирни шарки постига максимална стабилност и задържа впечатляващите 268 фунта. Бамбуковото дърво е толкова трайно, колкото и масивната букова или кленова дървесина; влагоустойчивото покритие улеснява почистването; гладките ръбове и потъналите винтове предотвратяват забиването.

• КОМБИНАЦИЯ НА ПАНЕЛИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И СЪХРАНЕНИЕ: Всеки рафт за съхранение разполага с до 4 чифта обувки; идеален Размер 27.6L x 11.8W x 17.1H пасва на коридора, килера, гаража, хола, спалнята, банята, вътрешния двор или кухнята. Удобният дизайн спестява вашето пространство и прави стаята ви да стане по-изрядна.

• ЛЕСНО СЪБИРАНЕ: Настройката предприема само няколко прости стъпки; благодарение на поцинкованите и устойчиви на ръжда метални части, той ще остане стабилен след многократно сглобяване и разглобяване. Висококачествена бамбукова пейка за обувки с голяма стойност, ясно представени инструкции, достатъчно монтажни аксесоари.

• ДЕЦЕНТЕН ДИЗАЙН: Поставката за обувки за гардероб с гладко покритие, заоблени ъгли, която е устойчива на износване и е лесна за почистване. Наречените рафтове правят обувките да дишат свободно, предотвратявайки всякакви миризми. Организаторите за обувки за обувки са чудесен инструмент за запазване на вашия обувките на място и поддържат чист под. Цветът също е красив и може да се използва и като пейка, когато е необходимо.

• ГАРАНЦИОННО УДОВЛЕТВАНЕ: ET Home предлага първокласни продукти за вашия дом, като същевременно надвишава най-високите стандарти в индустрията и предлага безупречна грижа за клиентите. Всеки проблем при нормална употреба или всяко недоволство от пейката на багажника за обувки, свържете се с нас, заменете или възстановете възстановяването си и двете приети. Нашата цел е за да сте напълно доволни от тази покупка.

Hot Tags: бамбук три титър баня за баня, Китай, персонализиран, на едро, евтин, ниска цена, на склад, произведен в Китай

Запитване

You Might Also Like