Естествени сгъстени табуретки за баня Бамбук

Табуретки за баня сгъстени водоустойчиви бамбукови плътни обувки Пейки европейски двустепенни табуретки Душ стая Пейки 200 кг (Размер: 48 см46 см25.5 см)
Чат сега

Информация за продукта

Табуретки за баня сгъстени водоустойчиви бамбукови плътни обувки Пейки европейски двустепенни табуретки Душ стая Пейки 200 кг (Размер: 48 см46 см25.5 см)

【Предимства surface Повърхността на табуретката ни в банята е ергономична и съответства на кривата на човешкото тяло. Можете да седнете удобно. След високотемпературна карбонизация при 200 ° C, продуктът има влага, антикорозионна, анти-мана, устойчив на насекоми и издръжлив.

【Приложимо change обувки за смяна на веранди, поставени във входа на фоайето, могат да ви осигурят удобни седалки при смяна на обувки, болнични коридори, отделения, пациентите на опашка могат да седнат и да си почиват, докато чакат в ред, душ в банята, могат да се използват като душ седалка, деца Учебната зала се поставя в кабинета на децата, за да спести място.

【Материал surface Повърхността на табуретката е проектирана с течащ канал. В допълнение към изтичането на вода по време на използването на банята, тя може да се използва и за вентилация при ежедневна употреба. Дизайнът на извитите канали е по-ергономичен и може ефективно да предотврати подхлъзване и приплъзване на столчето по време на употреба.

Hot Tags: естествени уплътнени табуретки за баня бамбук, Китай, персонализирани, на едро, евтини, ниска цена, на склад, произведени в Китай

Запитване

You Might Also Like