Бамбуков естествен тоалетен стол

Бамбуковият флип помага за изравняване на дебелото черво за по-добро елиминиране. За да симулирате клекнала позиция, всичко, което трябва да направите, е да седнете, да поставите краката си на тоалетната табуретка и да се настаните удобно.
Чат сега

Информация за продукта

7 "или 9" регулируема бамбукова тоалетна табуретка с неплъзгащи се стъпки / Бамбукова стъпала (Nature Bamboo)

Бамбуковият флип помага за изравняване на дебелото черво за по-добро елиминиране. За да симулирате клекнала позиция, всичко, което трябва да направите, е да седнете, да поставите краката си на тоалетната табуретка и да се настаните удобно. Предпочитайте височината 7 ", но някой друг в дома изисква височината 9"? Тази тлъста Поти се регулира между двете височини само с едно обръщане. Умният дизайн изисква много малко усилия, за да задоволи нуждите на клек всеки. Толкова просто. все пак толкова умен. Кой размер е подходящ за мен? Табуретката Flip предлага най-доброто от двата свята. 7 ″ височината е най-удобната за повечето хора. За тези с удобни тоалетни височина понякога се предпочита височината 9 ″. Децата също се справят по-добре с височината 9 ″.

• 100% бамбук

• СКВАДИРАНЕ НА ТОАЛЕТЕН СТОЛ: Намаляване на запек, хемороиди, напрежение и подуване на корема, по-пълно и гладко изпразване на червата.

• ВСИЧКИ НОВ ДИЗАЙН: Новоизграденият дизайн с двоен вграден масажор за крака може ефективно да увеличи кръвообращението и облекчаване на болката. И проектирана кутия за лесно поставяне на мобилни телефони. С неплъзгаща се подложка в долната част е по-безопасна за използване.

• РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНА: Напълно регулируема височина може да се регулира на 7 инча и 9 инча, за да отговори на нуждите на различна височина, възраст, форма на тялото.

• ECO-PRIENDLY: Изработен от висококачествен естествен бамбук, може лесно да се почиства с кърпа или да се изплаква директно с вода, просто и удобно.

• УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ: Цялото семейство (включително възрастните, децата, бременните и т.н.) може да бъде гарантирано, че работи с всяка тоалетна.

Hot Tags: бамбуков естествен тоалетен стол, Китай, персонализиран, на едро, евтин, ниска цена, на склад, произведен в Китай

Запитване

You Might Also Like