Бамбукова сирена и комплект за прибори

Quankai 100% Натурален Бамбуков Сирена дъска и комплект за прибори с чекмедже с плъзгане. Сервираща тавичка за вино, крекери, шаркутерии. Идеален за подаръци за Коледа, Сватба и Дом.
Чат сега

Информация за продукта

Бамбукова дъска за сирене и прибори за хранене с плъзгащо се чекмедже

15,5 х 11,5 х 1,5 инча

Quankai 100% Натурален Бамбуков Сирена дъска и комплект за прибори с чекмедже с плъзгане. Сервираща тавичка за вино, крекери, шаркутерии. Идеален за подаръци за Коледа, Сватба и Дом.


100% BAMBOO:

Нашата дъска за сирене е екологично чиста, без химикали и е елегантно допълнение към вашите забавни продукти с топъл завършек и дървесни зърна. Нищо не повдига събиране повече от красива дъска за сирене. По поръчка за смесване и разговор, вкусен асортимент от сирена, сдвоени само с правилните храни, осигурява празник за очите, както и за небцето. Използвайте го за вечери, пикници, нощта на момичетата, игровата нощ, среща на вечери, дегустации на вино и празнични тържества.


БЕЗПЛАТЕН РИМ И Скрит чертеж:

Това, което е уникално в нашата дъска за сирене, е това

тя разполага със скрито чекмедже за прибори за прибори и скосена подправка за сервиране, за да придържате вашите бисквити, хляб, плодове, ядки или шаркутерии. Бърз достъп до вдлъбнатите ножове от неръждаема стомана с подходящи бамбукови дръжки за лесно захващане. Повече няма да се търкаляте за вашите ножове или да се занимавате с миене на различни чинии или дъски. Той е компактен, лесен за почистване и съхраняване. Можете да останете организирани и никога повече да не загубите нож!


ПРОСТРАНЕН И МНОГОПОЛОЖЕН ДИЗАЙН:

Лесно нарязвайте, нарязвайте и сервирайте много ситни сирена и деликатеси със спекулации на изключително големия бамбуков дисплей, който е с размери 15,5 х 11,5 х 1,5 инча. Нашият дизайн ви позволява да бъдете креативни, разнообразната повърхност ще добави дълбочина и измерение на вашата храна представяне. Отпуснете вътрешната си храна - сервирайте плодове, суши, пържоли или дори десерти! Ние дори ви предоставяме БЕЗПЛАТНА електронна книга за това как да направите перфектната дъска за сирене.


ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪЧЕН комплект:

Подарете на дома Euphoria 100% натурален бамбуков сирене като замислен ден на майката, Коледа, домакинство, домакиня, рожден ден, празник или сватбен подарък. Освен това е идеален за любители на сирене, шаркутерии и вино.


ГАРАНТИРАНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ:

Забавлявайте се като професионалист и купувайте с увереност. Продуктите на Quankai са произведени по най-високите стандарти и са подкрепени от нашата 100% гаранция и гаранция. Ако по някаква причина нашият продукт не отговаря на вашите очаквания, свържете се с нас за замяна или пълно възстановяване. Гаранцията е непрехвърлима; артикули, продадени от неоторизирани дистрибутори, не са обхванати от нашата гаранция. Нашите дизайни са предмет на валидни, приложими закони за търговските марки.

Hot Tags: комплект бамбуково сирене и комплект прибори за хранене, Китай, персонализирани, на едро, евтини, ниска цена, на склад, произведени в Китай

Запитване

You Might Also Like