Дъска за сирене от бамбук и комплект ножове Charcuterie Platter

Quankai Cheese Board and Knife Set Bamboo Charcuterie Platter & сервираща тава за сирене, вино, крекери, Brie и месо
Чат сега

Информация за продукта

Дъска за сирене от бамбук и подложка за ножове и табла за сервиране

13 х 13 х 1,4 инча

Quankai Cheese Board and Knife Set Bamboo Charcuterie Platter & сервираща тава за сирене, вино, крекери, Brie и месо


ВДЪЛЖЕТЕ ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ:

Този красив комплект сирена може да бъде дъска за вино и сирене, дъска за шаркури, фантазия с плодове и сирене или поднос за сервиране. Тя ще бъде приветливо допълнение към всяко ядене, добавя елегантен стил към всяко събиране.


ВАШИЯТ УНИКАЛЕН ПОДАРЪК ИДЕЯ:

Тази дъска от сирене от бамбук прави обмислен подарък за любителите на сиренето и е уникален подарък за всеки повод. Проверете отново списъка с желания за сватба на вашия приятел, дъската за сервиране на сирене може да е върху него.


БЕЗОПАСНО И ЛЕСНО ЗА ПОЧИСТВАНЕ:

Изработен от 100% естествен бамбук, Екологично чист и одобрен от FDA, без вреда за здравето. Чинията със сирене се почиства лесно и не се притеснявайте от други миризми или бактерии.


ПРОЕКТИРАНЕ НА ПРОСТРАНСТВЕН ПРОЕКТ:

Невероятно проектиран със скрита табла с инструменти, включва четири резбови ножа за лесно рязане и безопасна храна от сапунен тебешир, за да пишете директно върху дъската, за да идентифицирате сирена. Освен това има вдлъбнат ров по ръба, за да хване бисквитки или ядки.


ВРЕМЕТО ЗА ВЗЕМАНЕ Е СЕМЕЙНО ВРЕМЕ:

Насладете се на подготовката за тавичка със сирене с любимия или децата си. Увеличава комуникацията между близките, насърчава хармонични и любящи семейни отношения.

Hot Tags: бамбук сирене дъска и нож комплект чаркутери блюдо, Китай, персонализирани, на едро, евтини, ниска цена, на склад, произведени в Китай

Запитване

You Might Also Like