Кръгъл комплект ножове за сирена с две чекмеджета

ELEGANT & SLEEK DESIGN - Бамбукова сирена има 2 плъзгащи се чекмеджета с интегрирани отделения за комплект прибори: 3 ножа за сирене, вилица. Порестата повърхност на дървената дъска за сирене е елегантна и не оцветява и не абсорбира миризми. ЕКО-ПРИЯТЕЛНО, НАТУРАЛНО И БЕЗОПАСНО - Това сирене ...
Чат сега

Информация за продукта

  • ELEGANT & SLEEK DESIGN - Бамбукова сирена има 2 плъзгащи се чекмеджета с интегрирани отделения за комплект прибори: 3 ножа за сирене, вилица. Порестата повърхност на дървената дъска за сирене е елегантна и не оцветява и не абсорбира миризми.

  • ЕКО-ПРИЯТНО, НАТУРАЛНО И БЕЗОПАСНО - Тази дъска за сирене е изработена от естествено, безопасно и екологично 100% органично бамбуково дърво и е без BPA.

  • ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ЗА ДОМАШЕНЕ ИЛИ ЗА ВСЯКО СЪЩЕСТВЕНИЕ - Бамбуковата сирена с комплект за прибори е идеалната идея за подарък за всеки повод или церемония. Препоръча се като перфектен подарък за домакинство. ЕКО-ПРИЯТЕЛЕН, НАТУРАЛЕН И БЕЗОПАСЕН - Тази дъска за сирене е изработена от естествено, безопасно и екологично 100% органично бамбуково дърво и е без BPA.

  • МАТЕРИАЛИ ЗА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНОСТ - Сирената дъска е изработена от 100% органичен, естествен, издръжлив бамбук и има 4 силиконови крака, за да не се плъзга дъската. Силна и изградена да издържи, тази дъска за рязане на сирене от бамбук е идеална за ежедневна употреба с остри ножове за сирене или остри кухненски прибори.


Hot Tags: комплект нож за кръгло сирене с две чекмеджета, Китай, персонализиран, на едро, евтин, ниска цена, на склад, произведен в Китай

Запитване

You Might Also Like