Бамбуков блок за рязане на меса

РАЗМЕР: MEDIUMl Дължина: 30CM Ширина: 20CM Дебелина: 1CM. МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА: Това не са големи тежки блокове за рязане, те са повече за сервиране или показване. Мама най-вероятно ще се грижи за този като кухненски декор, за да бъде подарък от син или идея за подарък от дъщеря. ГРИЖА: Най-добрата грижа: Ръчна ...
Чат сега

Информация за продукта

  • РАЗМЕР: MEDIUMl Дължина: 30CM Ширина: 20CM Дебелина: 1CM. МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА: Това не са големи тежки блокове за рязане, те са повече за сервиране или показване. Мама най-вероятно ще се грижи за този като кухненски декор, за да бъде подарък от син или идея за подарък от дъщеря.

  • ГРИЖА: Най-добрата грижа: Измийте ръчно с топла вода и лек сапун и изсушете веднага! Използвайте минерално масло, за да не изсъхне да изглежда като ново, след като се измие и изсуши. Само ръчно пране, Не поставяйте в съдомиялна машина. Ако се използва като дъска за рязане, използвайте другата страна, която не е гравирана.

  • АБСОЛУЕТНО УНИКАЛНА идея ПОДАРЪК за мама - Специални думи за любов на гравирана дъска за рязане на мама по поръчка Бамбукова дървесна дъска за сирене: Перфектна за подарък за деня на майките, подарък за мама, мама, майка, подарък за декор за кухня! Ден на майката, рожден ден на мама или Коледа. Ако търсите да изпратите подарък на майка си от деца на дъщеря или син или баби. Кликнете върху изображенията, за да прочетете думите, които ще зарадват всяка майка. Този артикул е не само красив, но и практичен.

  • МАТЕРИАЛИ И РАБОТА: Дизайн и лазерно гравиране в ключовете FLORIDA от вашите приятели и съседи. БЛАГОДАРЯ за закупуването от USA Artisans - това наистина прави огромна разлика. Направен от 100% органичен бамбук. Избрахме ръчно производител, чиито празни бамбукови дъски са произведени отговорно и екологично. Направен с първокласен, ръчно подбран бамбук; 100-процентово отглеждано биологично. FDA одобрен. FSC сертифициран. Panda Safe.


Hot Tags: бамбуков блок за рязане на дъски, Китай, персонализиран, на едро, евтин, ниска цена, на склад, произведен в Китай

Запитване

You Might Also Like