Съвет за подрязване на бамбук със сок Groove

QUANKAI Дъска за рязане на свежи съдове от бамбук - Дъски за рязане на храна за приготвяне на храна, месо, зеленчуци, плодове, крекери и сирене, Комплект от 3
Чат сега

Информация за продукта

Комплект дъски за рязане на Bambusi с държач за подстригване с бамбук с канала за сок за рязане на месо и зеленчуци (комплект от 3)

Големи (17''x12''x0.8 '') | Средно (15''x10''x0.8 '') | Малка (12''x8''x0.8 '') | Държач (7.4''x5''x2 '')


ВЪЛЛИМАТИВНИЯТ НАСТРОЙКА НА БАМБУСА

Ако търсите най-висококачествена дъска за рязане, която е изключително безопасна за използване, ние ви обхващаме. Не само една, но и три дъски за първокласно рязане ще обслужват ежедневните ви нужди.


100% ОРГАНИЧНИ КОМПЛЕКТИ НА БАМБО:

Нашите дъски за рязане са изработени от висококачествен антимикробен бамбук Moso и те са без BPA, така че да е безопасно да се използват ежедневно. Никога няма да затъпи ножовете ви и ще направи приятно допълнение в кухнята ви.


УНИКАЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА РЕЖИМ

Ние сме ги изградили по този начин, за да добавим допълнителна здравина на дъската за рязане и да направим рязането и нарязването на лесен процес. Размер: Голям 17 ”x 12” x0.8 ”, среден 15” x 10 ”x0.8” и малък 12 ”x 8” x 0.8 ”


ЛЕСНО ЗА ПОЧИСТВАНЕ:

Просто го измийте с топъл сапун и вода и го оставете да изсъхне на въздуха. Ергономичните ръкохватки, така че да останат да висят като скъпоценен камък върху кухненския плот.


УПОТРЕБА НА ВЕРСАТИЛ:

Реверсивен дизайн 2 в 1 с гладки, заоблени ръбове. Използвайте го, за да накълцате всяка храна, нарязани плодове и зеленчуци, сервирайте сирене и бисквити на следващата дегустация на вино! Идеален като дъска за коктейл бар или като поднос за сервиране по време на барбекю партита

Hot Tags: дъска за подстригване на бамбук със канала за сок, Китай, персонализирана, на едро, евтина, ниска цена, на склад, произведена в Китай

Запитване

You Might Also Like