Комплект дъска за рязане на бамбук

QUANKAI Органична дъска за рязане на бамбук 18 "x 12" - Блок за месо от две тонове дърво с жлебови канали за нарязване на месо, зеленчуци, хляб и сирене - изключително големи
Чат сега

Информация за продукта

Дъска за рязане с бамбук със сок Groove, изключително голям (18x12 ")

18 в х 12 в х 3/4 в

QUANKAI Органична дъска за рязане на бамбук 18 "x 12" - Блок за месо от две тонове дърво с жлебови канали за нарязване на месо, зеленчуци, хляб и сирене - изключително големи


ДОПЪЛНИТЕЛЕН, ГОЛЯМ, ДВУХОСТАВЕН ДИЗАЙН:

Нашата дъска за рязане измерва 18-инчов x 12-инчов x 3/4-инчов. Този изключително голям размер е идеален за обработка на всичко - от нарязване на големи печени, до филиране на риба, до нарязване на ядки. Атрактивният двутонен дизайн ви позволява да използвате и като голяма подноса за сервиране на сирене и бисквити или дисплеи за предястие.


ОРГАНИЧЕН БАМБУО:

Изработена от органичен бамбук "Moso", тази първокласна, устойчива изцяло естествена дървесина е издръжлива и красива. Дъските са без формалдехид и BPA, без токсини или химикали.


СЪВЕТОВИ ГРУПИ:

Дълбоките канали за капене предотвратяват изтичането на сокове от вашата дъска за рязане. Независимо дали нарязвате домати или нарязвате печено, излишните течности ще потекат в каналите, а не в масата или плота ви.


АНТИБАКТЕРИАЛНИ И АНТИМИКРОБИАЛНИ:

Екологичният материал е естествено непорьозен и издържа на белези от нож, предпазвайки от проникване и растеж на бактерии. Бамбукът е здравословна алтернатива на дъските за рязане на пластмаса и твърда дървесина.


ЛЕСНО ЗА ВАШИТЕ НОЖИ:

Тъпите ножове са нещо от миналото. Бамбуковите дъски QUANKAI няма да причинят прекомерно износване на вашата колекция прибори за кухня, като ви позволяват да заточвате ножовете си по-рядко. Лесно нарязвайте, издълбайте и нарязвайте според нуждите на нашите твърди дъски за рязане на бамбук.

Hot Tags: комплект бамбукова дъска за рязане, Китай, персонализиран, на едро, евтин, ниска цена, на склад, произведен в Китай

Запитване

You Might Also Like