Съвет за подреждане на бамбук

Естествени и устойчиви, тези дъски за рязане на Progress са направени от бамбук, по-здрав от повечето твърди дървесини, но блестящо леки. Защитете кухненските плотове от нежелани драскотини и петна, като просто използвате тези дъски за всяка от нуждите ви за приготвяне на храна. Многофункционалните дъски ...
Чат сега

Информация за продукта

  • Естествени и устойчиви, тези дъски за рязане на Progress са направени от бамбук, по-здрав от повечето твърди дървесини, но блестящо леки.

  • Защитете кухненските плотове от нежелани драскотини и петна, като просто използвате тези дъски за всяка от нуждите ви за приготвяне на храна.

  • Многофункционалните дъски са идеални за сервиране на всякакъв вид храни, включващи силни дръжки за гребла за пълна лекота и комфорт.

  • Бамбукът, завършен с масло, изглежда прекрасно и е невероятно издръжлив - всичко, от което се нуждаете, е да избършете чиста със сапунена вода, за да запазите качеството си.


Hot Tags: дъска за подстригване на бамбуково гребло, Китай, персонализирана, на едро, евтина, ниска цена, на склад, произведена в Китай

Запитване

You Might Also Like