Голяма дъска за рязане на бамбук

ТРЕБОВНОСТ - Докато другите дъски за рязане се разпадат след няколко употреба, конструкцията на тази дъска за край на зърното означава, че е изключително издръжлива и ще надживее и ще се представи по-добре от другите дъски за рязане на пазара. Това ви спестява главоболието и главоболието от необходимостта постоянно да сменяте дъските си ...
Чат сега

Информация за продукта

  • ТРЕБОВНОСТ - Докато другите дъски за рязане се разпадат след няколко употреба, конструкцията на тази дъска за край на зърното означава, че е изключително издръжлива и ще надживее и ще се представи по-добре от другите дъски за рязане на пазара. Това ви спестява неприятностите и главоболието от необходимостта постоянно да сменяте дъските си и да създавате повече отпадъци в света.

  • NO MESS - Няма повече разхвърлени плотове от течности, изтичащи от дъската ви. Почистването след хранене вече е достатъчно работа. Нашите вградени дълбоки канали за сок ще предотвратят преливане на вода, сокове и мазнини върху плота ви по време на приготвяне и сервиране на храна. Перфектен за издълбаване на печено, бруске или ребра на барбекюта.

  • СМАРТНИ КОНВЕНЦИОННИ ФУНКЦИИ - Три вградени отделения, предназначени да улеснят приготвянето на храна по-лесно от всякога. Не е необходимо да зареждате нарязания на ситно лук, чеснов лук, чесън и т.н. на допълнителни ястия. Просто заровете и плъзнете в отделението, за да изчистите вашата режеща повърхност и да продължите да кълцате. Тази страна може да се използва и за забавление като чаркутери или жестоки дъски. Опитайте да използвате отделенията за крекери, ядки, плодове, маслини и други!

  • СПЕЦИАЛНО ПРОСТРАНСТВО - Ние разбираме, че кухненското пространство е ограничено и затова сме проектирали дъска, която обслужва множество функции и е достатъчно красива, за да бъде показана на вашия плот. Нарязвайте, подготвяйте, сервирайте и забавлявайте пътя си към щастието! Сигурни сме, че това бързо ще се превърне в любимата ви дъска.Hot Tags: голяма дъска за рязане на бамбук, Китай, персонализирана, на едро, евтина, ниска цена, на склад, произведена в Китай

Запитване

You Might Also Like