Раирана голяма дъска за рязане на бамбук

Дъски за рязане, лесни за почистване и лесни за съхранение. Красив начин да сервирате плодове и сирене или да използвате като дъска за хляб или за други нужди за рязане или сервиране. Те са гордо изработени с грижа и проектирани да издържат много години, без да се изкривяват или напукват. Дизайнът на Honey Stripe редува светлина ...
Чат сега

Информация за продукта

Дъски за рязане, лесни за почистване и лесни за съхранение. Красив начин да сервирате плодове и сирене или да използвате като дъска за хляб или за други нужди за рязане или сервиране.

Те са гордо изработени с грижа и проектирани да издържат много години, без да се изкривяват или напукват. Дизайнът на Honey Stripe редува светъл и тъмен бамбук за поразителен и запомнящ се вид.

Издръжлив и дълготраен, той е с 16 процента по-труден от твърдите дървесини като клен и дъб. Освен това естествено издържа на мухъл и плесен. И най-важното - бамбукът е един от най-възобновяемите ресурси в света с невероятно бързи темпове на растеж. Продуктите от Bamboo Island са уникални, функционални и атрактивни и правят перфектен подарък за празници, сватби или всякакъв повод.


Hot Tags: райета голяма бамбукова дъска за рязане, Китай, персонализирана, на едро, евтина, ниска цена, на склад, произведена в Китай

Запитване

You Might Also Like