100% органичен бамбуков дървен държач за лъжици

ЗАЩИТАЙТЕ СВЪРЗВАНИЯТА С КУХНАТА: Никога не се притеснявайте да не изцапате кухненските повърхности по време на готвене. Тази почивка с лъжица прави удобно място за поставяне на съдове за готвене, докато си почивате от разбъркването. ПРОЕКТИРАН МОТИВ ЗА УПОТРЕБА ЗА ГОТВАНЕ: Сега ще имате място за почивка на съдове за готвене, докато ...
Чат сега

Информация за продукта

  • ЗАЩИТАЙТЕ СВЪРЗВАНИЯТА С КУХНАТА: Никога не се притеснявайте да не изцапате кухненските повърхности по време на готвене. Тази почивка с лъжица прави удобно място за поставяне на съдове за готвене, докато си почивате от разбъркването.

  • ДИЗАЙНИРАН МОТИВ ЗА УПОТРЕБА ЗА ГОТВАНЕ: Сега ще имате място за почивка на съдове за готвене, докато сте в употреба, никога не се притеснявайте, че трябва да подправяте мръсни прибори на первази или да ги оставяте в гореща тенджера.

  • NON-SLIP: На дъното има гумени крачета, които помагат да се предпазят повърхностите и да се предотврати плъзгането на почивката на лъжицата.

  • МЕРКИ: 4.5 x 4 x 1.2 инча ; идеалният размер за всеки брояч.

  • ЛЕСНО ЗА ПОЧИСТВАНЕ: Ръчно пране и кърпа сухи.


Hot Tags: 100% органичен бамбуков дървен държач за лъжици, Китай, персонализиран, на едро, евтин, ниска цена, на склад, произведен в Китай

Запитване

You Might Also Like