Дъска за рязане на бамбук за кухня със контейнери за подреждане

🥦 УНИКАЛЕН ДИЗАЙНИРАН РЕЗЕРЕН ДЪЛГ - Тази бамбукова дъска за рязане има 4 силиконови подложки на дъното, за да се избегне приплъзване и предотвратяване на рязане дъното на дъската от вода. Извитият долен ръб ще помогне на тава и плавно. Голям отвор от задната страна, за да се осигури достатъчно въздушен поток и да се избегне появата на плесен ....
Чат сега

Информация за продукта

  • 🥦 УНИКАЛЕН ДИЗАЙНИРАН РЕЗЕРЕН ДЪЛГ - Тази бамбукова дъска за рязане има 4 силиконови подложки на дъното, за да се избегне приплъзване и предотвратяване на рязане дъното на дъската от вода. Извитият долен ръб ще помогне на тава и плавно. Голям отвор от задната страна, за да се осигури достатъчно въздушен поток и да се избегне появата на плесен. Допълнителна лъжица е прикрепена за възможното ви използване.

  • УНИКАЛЕН ПРОИЗВОДЕН ТРАЙ - Тавата е изработена от чист PET, който е полезен за хората. Основа от 4 фута отдолу ще попречи на тавата да се адсорбира върху платформата на шкафа (знаете, ако дъното е плоско, тогава може лесно да се адсорбира върху поливана платформа). Дръжката на таблата за рязане е специално проектирана за лесно докосване.

  • 🍊 МНОГО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА УПОТРЕБА - Нашата дъска за подстригване е създадена за нарязване на месо, кълцане на зеленчуци, предварителни ястия. Например, можете да нарежете плод и да го плъзнете в големия отвор, плодовете ще попаднат директно в тавата. С помощта на тези тави можете да нарежете видове храни, докато оставяте плота си най-бързо.

  • 🌽 ВЪНШНА УПОТРЕБА - Умен външен вид, лесен за пренасяне, голямо съхранение, многофункционалност ... Специално костюм за пикник, барбекю или среща на открито!

  • 🍇 ДОБЪР ПОДАРЪК - Всеки път и където, тази дъска за рязане с поднос може да бъде подарък за вашето семейство или вашите приятели. Ние сме тук, за да предоставим най-доброто обслужване за вас.


Hot Tags: бамбукова дъска за рязане за кухня с контейнери за подреждане, Китай, персонализирана, на едро, евтина, ниска цена, на склад, произведена в Китай

Запитване

You Might Also Like