Дисплей за вино с бамбук

Изработен от висококачествен естествен бамбук, за да гарантира здрава конструкция и компактен капацитет. Дебелината на този бамбук е 15 мм, стабилен, гладък и издръжлив материал, за да се гарантира безопасността на вашите вина! Design Дизайн на мебели】 Мебели за шкафове за съхранение на вино, които да се показват във всеки дом, кухня, трапезария, винарска изба ....
Чат сега

Информация за продукта

  • Изработен от висококачествен естествен бамбук, за да гарантира здрава конструкция и компактен капацитет. Дебелината на този бамбук е 15 мм, стабилен, гладък и издръжлив материал, за да се гарантира безопасността на вашите вина!

  • Design Дизайн на мебели】 Мебели за шкафове за съхранение на вино, които да се показват във всеки дом, кухня, трапезария, винарска изба. Универсален модулен стил на подреждане, рафтове с формата на вълна, предотвратяват бутилките с вино, разпръснати около щифтове за дюбели, за да заключат всяка точка на свързване.

  • 【Функционален и елегантен】 Тази стойка за вино поддържа корка мокра. Рафтът за съхранение на вино на плота може да бъде много удобен за коктейли и функции със семейството и приятелите. Рафтът за вино ще се впише идеално във вашето пространство като хол или трапезария. Тази витрина за вино може да бъде сватбен подарък, парти услуга.


Hot Tags: дисплей за вино за бамбук за вино, Китай, персонализиран, на едро, евтин, ниска цена, на склад, произведен в Китай

Запитване

You Might Also Like