Бамбукова стойка за вино и държач за чаша за вино

PERFECT RACK - Стелаж, изработен от чист бамбук, което го прави ултраустойчив и му придава естествен, но полиран вид. 100% органичен, без химикали или миризми, и не представлява опасност за околната среда. Поставката е удобна и пестеща място, разполага с бутилка от 750 мл вино и 4 винени ...
Чат сега

Информация за продукта

  • PERFECT RACK - Стелаж, изработен от чист бамбук, което го прави ултраустойчив и му придава естествен, но полиран вид. 100% органичен, без химикали или миризми, и не представлява опасност за околната среда. Стелажът е удобен и пести място, в него се побира бутилка вино от 750 мл и 4 чаши за вино.

  • ЛЕСЕН ДОСТЪП - Поставката се върти на цели 360 °, което ви позволява да достигате до всички очила с лекота и изящество. Позволете на гостите, седнали от всички страни на масата, да вземат чашата си, без да е необходимо да се вдигат или неловко да се извиват.

  • БЪРЗО СЪБИРАНЕ - Горната част на багажника е напълно сглобена, за да се намали времето за монтаж и да се избегне объркване. Всичко, което е необходимо, е да поставите дървените пръти, за да свържете горната и долната част.

  • BREATHTAKING CENTERPIECE - Поставката създава ослепителна централна част на партита, вечери, официални събития и неформални събирания. Ще изглежда фантастично на плота или масата ви, дори когато не се използват или чашите за изсушаване.

  • МАГНИФИЦЕНТЕН ПОДАРЪК - Идеалният подарък за приятел на любителите на виното, Ден на бащата, сватбен душ, домотка или Коледа. Размери:


Hot Tags: Бамбуков шкаф за вино и държач за чаша вино, Китай, персонализиран, на едро, евтин, ниска цена, на склад, произведен в Китай

Запитване

You Might Also Like