Бамбукова стойка за вино с 6 държача за стъкло

Екологична стойка за вино: Изработена от 100% естествен материал от бамбук, който е здрав и издръжлив, гарантираме, че е без химикали и нетоксичен, за да ви осигури екологичен и здравословен живот. Уникален дизайн и пестене на място: Перфектната бамбукова стойка с 1 бутилка вино и 6 чаши вино, това ...
Чат сега

Информация за продукта

Екологична стойка за вино: Изработена от 100% естествен материал от бамбук, който е здрав и издръжлив, гарантираме, че е без химикали и нетоксичен, за да ви осигури екологичен и здравословен живот.

Уникален дизайн и пестене на място: Перфектната бамбукова стойка, съдържаща 1 бутилка вино и 6 чаши вино, този вид компактен дизайн я прави да спестите подходящо разстояние в плота на вашата кухня и да изглеждате страхотно в дома си.

Възхитителен подарък за любителите на виното: Тази елегантна бутилка за вино и чаша може да бъде идеален подарък за членовете на вашето семейство или вашите приятели, когато идват различни фестивали, като рожден ден, плевене, годишнина, домакинство, ден на баща или майка, Коледа, благодарност и още.


Hot Tags: Бамбукова стойка за вино с 6 държача за чаша, Китай, персонализирана, на едро, евтина, ниска цена, на склад, произведена в Китай

Запитване

You Might Also Like