Бамбуков пароход Natural Envioment

Природният екологичен бамбуков параход се състои от две отделения и един слой капак на парахода, 20 парчета висококачествена екологична хартия за параход и една висококачествена клипса за храна, която може да произведе много вкусни храни, като например на пара кнедли, кифли на пара, кифли на пара, риба и колбаси.
Чат сега

Информация за продукта

  1. ГОТВЕТЕ АВТЕНТИЧНА АЗИЙСКА ХРАНА! С нашия премиум бамбуков параход можете да приготвяте на пара всички видове храни! Зеленчуци, ориз, кнедли, риба и месо! Тази висококачествена, 100% бамбукова готварска печка има невероятен двустепенен дизайн, който ви позволява да готвите няколко неща едновременно! Бамбуковите готварски печки са бързо растяща алтернатива, която дава възможност за лек и издръжлив продукт! Нашите кошници за готвене на пара са незабавно надграждане към всеки комплект кухненски съдове и ще осигурят безкрайни вкусни ястия!

  2. ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ДИЗАЙН И МАТЕРИАЛ! Този 100% висококачествен бамбуков параход е направен със стойност и майсторство на преден план! Предоставяйки безкрайни възможности за готвене и готвене на пара, тази готварска печка за азиатски храни се предлага с разнообразие от прекрасни инструменти, помагащи да я направите перфектна тенджера за пара за голямо разнообразие от кухненски идеи! Леки и издръжливи, тези параходи са от най-високо ниво и нямат пластмаса. Те се почистват лесно и се побират в повечето тенджери за готвене!

  3. И НАШИЯТ ПРЕМИУМ БАМБУОПАРОК Е СТРАХОТЕН ПОДАРЪК! Независимо дали познавате кухненски ентусиаст, който обича азиатската храна, някой, който тепърва се учи да готви, или човек, който&# 39 търси алтернативен начин за приготвяне на редовни ястия. Бамбукът е чудесен подарък за всеки! Той е универсален&# 39 и трае дълго време. Веднага ще направи готвенето и готвенето на пара по-забавно! Нашият комплект за готвене на храна със сигурност ще бъде приветствано допълнение към всяко домакинство и ще направи страхотен подарък за изненада!


Hot Tags: бамбуков параход с естествена среда, Китай, персонализиран, едро, евтин, ниска цена, на склад, произведен в Китай

Запитване

You Might Also Like