Преносима сгъваема маса за пикник за вино и шампанско

КОМПАКТЕН, ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН: С площ, която е 215 * 245 * 225 мм и краката, които се сгъват под основата, тези прибиращи се закусващи маси са леки и прости. Лесна за настройка, разграждане, транспортиране и съхраняване, нашата сгъваема маса за закуска и вечеря е аксесоар за пикник, който няма да искате да правите ...
Чат сега

Информация за продукта

  • КОМПАКТЕН, ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН: С площ, която е 215 * 245 * 225 мм и краката, които се сгъват под основата, тези прибиращи се закусващи маси са леки и прости. Лесна за настройка, разграждане, транспортиране и съхраняване, нашата сгъваема маса за закуска и вечеря е аксесоар за пикник, без който няма да искате да направите. С 4 дивота за държане на чаши за вино и дупка в повърхността за бутилки за вино или шампанско, които се впиват, този функционален дизайн предотвратява разливите и оптимизира пространството.

  • ТРУБНА, КАЧЕСТВЕНА КРАФТСМАНИЯ: Ръчно изработени от естествен бамбук, полирани тези модерни тави за легло и закуска са здрави и добре изработени. Чудесен за използване на закрито или на открито, тежкотоварната конструкция може да издържи много износване. Тези странични маси са водоустойчиви, така че няма да загубят своята цялост, ако са изложени на дъжд или сняг. Лесен за изтриване и слагане, този продукт е безпроблемен дизайн, който ще ви издържи години напред.

  • МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ЗА ВСЯКО СЪБИТИЕ: Масата за пикник Kango Mango за открито е идеалното решение за всички ваши любими занимания. Дръжте го в колата си за импровизирани плажни дни, басейн или дни за лодки. Използвайте го за следобедно време за чай или винени дати с приятели на вътрешния двор, верандата или задния двор. Не сте в настроение да сте навън? Тази тава за хранене е чудесна за закуска в леглото, странични маси за вана или вечери на телевизия. Той е удобен и за дъждовни дни, когато не искате да напускате дивана.


Hot Tags: преносима сгъваема маса за пикник за вино и шампанско, Китай, персонализирана, на едро, евтина, ниска цена, на склад, произведена в Китай

Запитване

You Might Also Like