Бамбукова кръгла мини четка за палми

Бамбукова кръгла мини четка за почистване на палми, Естествен бамбуков твърд четинка Скрубер за мокро почистване - Измийте чугунени саксии, тигани, зеленчуци - за мивка за кухня, почистване на домакинството.
Чат сега

Информация за продукта

Цвятдърво
МаркаРАДЕСКО
Размери Размери ДхШхВ3,9 х 2,7 х 1 инча
  • УСТОЙЧИВИ МАТЕРИАЛИ】 Четините от тези бамбукови четки са много здрави и могат лесно да изтрият храната от чугунения тиган, но няма да надраскат съдовете за готвене. Естествената бамбукова дръжка е безопасна и здравословна и има дълъг експлоатационен живот.

  • 【ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН】 Тези мини скраб четки са ергономично проектирани така, че удобно да държат и предпазват ръцете ви от препарати.

  • УМЕРЕН РАЗМЕР】 Размерът на тези четки за почистване на длани е 3,9 × 2,75 инча, диаметърът на четините е достатъчно голям, за да не падне в канализацията ми. Подходящ за ръцете на повечето хора.

  • МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ】 Подходящи за почистване на чугунени тигани, тигани, тигани, съдове за съхранение на храна, зеленчуци, мивки, подове, душове, плотове, печки и прибори за домашни любимци.

  • 【ЩЕ ПОЛУЧИТЕ】 2 естествени бамбукови скрубера, които могат да отговорят на ежедневните ви нужди от почистване и нужди от подмяна, което улеснява домакинската ви работа.


Hot Tags: Бамбукова кръгла мини четка за палми, Китай, персонализирана, на едро, евтина, ниска цена, на склад, произведена в Китай

Запитване

You Might Also Like