Бамбукова регулируема тава за лаптоп за легло

Бамбукова регулируема табла за лаптоп за легло, бюро за писане, бюро за лаптоп, бюро за преносими компютри
Чат сега

Информация за продукта

Бамбукова регулируема табла за лаптоп за легло, бюро за писане, бюро за лаптоп, бюро за преносими компютри

Многофункционално бюро: работи не само като бюро за лаптоп, но и като подноса за телевизионна вечеря, сервизно бюро за пациенти / деца, бюро за офис работници, табла с книги за четци, бюро за писане за деца, държач за таблети, постоянен бюро / Бюро за изправяне (21.5 Lx 14.1W x 13.8H инча)

Ръчно полирана + 100% екологична. Ние приемаме 100% естествен бамбук и го направихме с нашата изящна изработка, като Ви осигуряваме гладко повърхностно бюро.

Регулиране на височината и ширината. 5 регулируеми слота могат да ви дадат 5 ъгъла на накланяне. И подвижна преграда за предотвратяване на плъзгане на лаптопа, когато горната част се регулира наклонено.

Удобен дизайн. Малко чекмедже за съхранение за подреждане на писалка, бележник, USB кабел, флаш диск, щипки за хартия и др.

Преносимо бюро. Опростен дизайн и зелен материал, за да направите живота си по-моден. Постигане на най-високия стандарт за качество (Перфектно прилягане за 15.6 в лаптоп)

19.5 "x 13.5" x (9 "до 12.5")

Hot Tags: бамбукова регулируема табла за лаптоп за легло, Китай, персонализирана, на едро, евтина, ниска цена, на склад, произведена в Китай

Запитване

You Might Also Like