Многофункционална странична маса на дивана с регулируема лампа

"New Look" регулируем наклон отгоре📌: 5 ъгли настройка към лаптоп и леко четене. Облекчете умората на врата и раменете, докато използвате лаптоп. И десният работен плот е подходящ за мишка, чаша, преносим компютър и др. "Все още" таблица за телевизионна табла📌: С цел пестене на пространство, той работи на ...
Чат сега

Информация за продукта

  • "New Look" регулируем наклон отгоре📌: 5 ъгли настройка към лаптоп и леко четене. Облекчете умората на врата и раменете, докато използвате лаптоп. И десният работен плот е добър за мишка, чаша, тефтер и т.н.

  • Таблица с телевизионни табла „Все още“: С цел пестене на пространство, тя функционира по време на хранене / закуски, бюро за лаптопи, игри, станция за домашна работа в дивана на леглото или спалнята и т.н.

  • "Z" Таблица за телевизионни табла📌: Укрепване на стабилността. Височина на краката 2 инча, тя може да се плъзга до вашия диван / диван / легло и да бъде близо до вас, което ви позволява да се насладите на свободното време. Подсилената дъска под повърхността гарантира неговата носеща способност.

  • Качествен бамбук📌: Бамбуковият материал на 100% ниво на AAA е не само екологичен, но и здрав. Масата на телевизионния поднос е с изящна изработка за ръчно полиране на ръба и ъгъла, безвредни.

  • Таблица за телевизионна табла📌: 21.5 ”Wx13.8” Dx25.6 ”H. Сглобете потребност, но само 5 компонента - всички инструменти са включени. Ръководството за сглобяване се чувствайте свободно до нас.


Hot Tags: бамо регулируема лаптоп маса многофункционална диван странична маса, Китай, персонализирана, на едро, евтина, ниска цена, на склад, произведена в Китай

Запитване

You Might Also Like