Предимства на мебелите от бамбук

- May 09, 2019-

1. Защита на околната среда и без замърсяване: Приема естествен бамбук, който е възобновяем ресурс. Той има кратко време за производство на материали, без химическо замърсяване и чисти мебели за опазване на околната среда. Мебелите от бамбук са изработени от специално лепило, екологично и зелено и няма да бъдат вредни за човешкото тяло.

2. Текстура естествена: бамбукът има своя уникална естествена текстура, текстурата е ясно видима, винаги дава вид на проста и елегантна, секция от бамбук е пачуърк, красив външен вид, има репутация да не се огъва.

3. Топло през зимата и прохладно през лятото: бамбукът има функцията на абсорбиране на влага и топлопоглъщане, топъл през зимата и хладен през лятото. Той може да абсорбира потта в горещите летни дни, а също така може да даде на хората топлина в студените зимни дни, или с възглавничка е по-мек и удобен. Бамбукът също има звукоизолиращ ефект, за да направи дома по-спокоен.

4. Предотвратяване на късогледство: бамбуковите мебели също могат да абсорбират ултравиолетова светлина, използването на бамбукови мебели у дома, може ефективно да облекчи умората на човешкото око, да направи очите по-удобни, да предотврати късогледството.

5. Добро натоварване: бамбуковото интегрирано производство на дървен материал чрез хидротермална обработка с карбонизация, добро уплътняване, може ефективно да предотврати насекоми и плесен. В сравнение с дървените мебели, бамбуковите мебели имат по-добри физически и механични свойства и по-голяма носеща способност. Ако двете имат еднаква носеща способност, мебелите от бамбук са по-леки и по-евтини.

6. Стилът е стресиращ: формата е проста и ясна, линиите са разтегнати плавно, функциите са разнообразни, цветът се променя и стилът е разнообразен. Нещо повече, новият дизайн на мебели от бамбуков ламиниран дървен материал може да бъде интегриран с архитектурния дизайн и интериорния дизайн и има функцията да носи пространствена интеграция.