Процес с продукт от бамбук (1)

- Jun 07, 2019-

1. Подготовка: Изберете квалифицираните и приложими спецификации на панела от бамбукова плоча, според размера на продукта, рязане на материали, рязане, удължаване 1,5 см обработка, в съответствие със специалната форма, размер и подрязване, леко рендосване, дебелина 0,3 Mm се обработва с мозайката с помощта на полимерно лепене на дървесина на водна основа при нормално налягане (пряко налягане 16 MPa, странично налягане 20 MPa) при 35 ° C, за да се изсуши 3H.

2. Фина работа: в зависимост от формата и размера на преработката на продукта, огъване, формат, форма и проба без аномалии, размерът се контролира на ± 1 мм. Точната грешка при пробиване и пробиване изисква ± 0,5 мм. Формата и формата на продукта и обработката на контура не трябва да надвишават 2-3 мм.

3. Ръчна дърворезба: вижте оригиналната форма не изисква изпъкналости, ножови ножове, гладки и естествени, една и съща форма и форма, бамбуковият материал е твърд и не се деформира лесно, текстурата на дърворезбата е ясна, ъглите са отчетливи и силни ,

4. Шлифоване: 80 # абразивен плат груб пясък не може да се деформира, изисква закръгленост, процес на фин пясък с 150 #, 180 #, 240 # шлифоване, гладка и естествена, тръбата е деликатна и гладка, обработка за гравиране на продукти с 150 # , 180 #, 240 # Абразивният плат се използва за обработка с шкурка на пясъчен плат, който е недеформируем, плосък и здрав в триизмерен смисъл.