Процес на продукт от бамбук (2)

- Jul 29, 2019-

5. Сглобяване: сглобяване с лепило за желязо AB, лепило за кърпа равномерно, не може да се прилага преливане, прилагайте подходящо налягане, в случай на 30 ° C -35 ° C за около 6 часа, лепилото може да бъде декомпресирано и повторно произведено за да се гарантира, че структурата не е рохка, здрава и твърда.

6. Пясъчна проверка: за лепилото в ставата на продукта, ъгълът на лепилото се надрасква, като се използва 180 #, 240 # пясъчен плат за обработка на ръчен пясък, изискванията са гладки и гладки, поставени в стайна температура 25 ° C -30 ° C за 24 часа за поддържане на влажността на продукта при около ± 12 ° C.

7. Боядисване: Боята е направена основно от зърно от бамбуково дърво. Изработена е от три дъна и две страни. Повърхностното бамбуково дърво трябва да има ясна прозрачност, лъскава, гладка, добро усещане на ръцете и износоустойчивост. Продуктите за дърворезба са ярки, а триизмерният ефект е силен.

8. Проверка и опаковане: уверете се, че повърхността е безупречна, формата и размерът на външния вид са в съответствие с оригиналния стандарт. В опаковъчния материал се използват 18-фунтови карилони със сила 18-23 кг. Тестът за опаковане преминава тест, тест за налягане и тест за спад на теста, за да се гарантира качеството на продукта. ,