Как да си купим бамбукови настилки (1)

- Mar 15, 2019-

Съдържание на влага

По принцип съдържанието на вода трябва да се контролира в рамките на 8%. Въпреки това, поради различната влажност на различни места, съществуват определени разлики в стандартите за съдържание на влага за бамбукови настилки. Необходимо е да се обърне внимание на адаптивността на съдържанието на вода в местната зона.

трайност

Устойчивостта на износване от бамбуков под достига 550 об / мин и е квалифициран продукт. Основният фактор, определящ броя на завоите за устойчивост на износване, е количеството на нанесения устойчив на износване грунд. Това се отнася до броя на оборотите на филма за боя. Въпреки че износоустойчивостта на повечето бамбукови настилки не е толкова висока, колкото на ламинираната настилка на хиляди завои, тя все още превъзхожда настилката от масивно дърво.

Емисии на формалдехид

Подобно на дървения под, най-важното нещо за закупуване на бамбукови настилки е дали индексът на емисиите на формалдехид е квалифициран. Ограничението за емисии на формалдехид в националните стандартни продукти Е1 е по-малко от 1,5 mg / L, което е показател, който трябва да разберем преди да закупим.