Как да си купим бамбукови настилки (3)

- Mar 31, 2019-

Погледнете боята

Независимо дали шестстранният лак е зелен естествен продукт, повърхността е покрита с капилярни пори и деформацията е причинена от скоростта на абсорбция на влагата. Следователно четирите страни, дъното и повърхността трябва да бъдат изцяло лакирани. Поставете пода на светлина, вижте дали има мехурчета, костилки, портокалова кора на повърхността и вижте дали боята е богата, пълна и плоска.

Вижте спецификациите

Бамбуковите настилки на пазара имат дълъг размер на спецификациите. Конвенционалните размери на бамбуковата настилка са главно 15 * 90 * 909 мм, 15 * 96 * 960 мм, 15 * 96 * 1850 мм / 1920 мм, 15 * 190 * 1900 мм. Когато купувате, не трябва сляпо да преследвате бамбукови настилки с големи размери. Най-общо казано, колкото по-малък е размерът на пода, толкова по-добра е устойчивостта на деформация.

Вижте възрастта на бамбука

Възрастта на бамбука не е толкова голяма, колкото е възможна. Най-добрата възраст на бамбук трябва да бъде 4-6 години. Ако възрастта е по-малка от 4 години, тя е твърде малка и бамбукът е твърде нежен. Старата бамбукова кожа на 9 години е твърде дебела и не е лесна за използване. Твърде нежният и твърде стар ще повлияе на стабилността на бамбуковия под.

Марка след продажба

Вижте дали съответната информация е пълна, включително производителя, регистрирана търговска марка, клас на продукта, доклад за проверка, инструкции за употреба и следпродажбено обслужване и др. Информацията е пълна, показваща, че производителят е официално предприятие с определен мащаб. Когато потребителите избират продукти, най-добре е да изберете голяма марка, за да получите по-добра защита по отношение на качеството и обслужването.