Как да направите бамбуков параход на мухъл

- Sep 01, 2019-

1. Накиснете се в оризовата вода за един ден и една нощ, след което я намажете с четка. Предпазни мерки при употреба: Избягвайте да го поставяте на влажно място. Моля, не накисвайте във вода дълго време и избягвайте пряка слънчева светлина.

2. Накиснете за един час с концентрирана солна луга, за да предотвратите появата на мухъл. Намерете голям леген и добавете вода към солта. След като солта се включи, сложете паровара и накиснете за един час. Извадете го и го изсушете.

3. разтривайте с алкална вода (дезинфектантът не може да играе много ефект, а дезинфектантът се абсорбира от бамбука, използването на дезинфектант след употреба, трудно се отстранява), поставя се на хладно и проветриво място, естествено сухо, може също бъдете на слънце Не е добро място за изсушаване.

4. Първо накиснете във водата с четка; ако не можете да отидете, добавете почистващ препарат, четка, все още не можете да отидете, тогава използвайте сапунена вода или перилен препарат; все още не може да отиде, отидете купете отстраняване на плесен Почистване на агента; ако не можете да го отидете, това означава, че мухълът е дълбоко в бамбука и можете да го остържете само с нож!