Бамбукови строителни материали

- Jun 02, 2019-

Феновете наричат бамбука "растителна стомана", който е многократно по-лек от стоманата и има няколко пъти твърдостта на цимента. За сгради със същата площ съотношението на консумация на енергия от бамбук към бетон е 1: 8. И така, какви са предимствата на бамбуковите строителни материали? Какви са обикновените строителни материали от бамбук?

Предимства на бамбуковите строителни материали: Бамбуковите материали са се превърнали в екологичен материал на съвременното гражданско строителство с характеристиките на добра твърдост, висока издръжливост, ранен материал, здраве и опазване на околната среда. Използването на бамбуковата текстура на бамбука е прави и здрави, използването на съвременна технология за създаване на продукти от бамбук, подходящи за строителство.

Най-разпространените бамбукови строителни материали включват: бамбукови настилки (тежки бамбукови настилки, бамбукови настилки на открито и др.), Бамбукови врати и прозорци (бамбукови прозорци за дърворезба, врати за резба от бамбук и др.), Бамбукови линии и т.н.