Знания за бамбуков под, пълна наука (1)

- Mar 31, 2019-

Бамбукът е естествен материал, който се състои от високо възобновяем ресурс. Съществуват обаче много екологични проблеми на бамбуковата кожа за бамбука. Лепилото се използва в токсичното вътрешно пространство, което допринася за изграждането му. Има и някои опасения, че гората е отсечена и бамбуковите полета са заменени с търговска цел. Въпреки че със сигурност има някои зелени качества, бамбукът все още е нееднозначен в околната среда въпрос, който се отразява в много аспекти.

Предимствата на бамбуковите настилки, естествени и екологични, използващи естествени материали, е важна тенденция в строителната индустрия сега. Тъй като хората идват на бамбука по-екологично на продуктите, които изискват, тези стойности се отразяват. Те също търсят материали и дизайн, отхвърляйки света на модерността, но се фокусират върху личния характер и естествената еволюция.

Екологичният бамбук е направен от естествена растителност. Бамбукът е силно възобновяем източник на мебели от бамбук, който може да нарасне до зрялост само за три до пет години. Това е много по-бързо, отколкото дърветата от твърда дървесина могат да достигнат зрялост за повече от 20 и повече години.