Знания за бамбуков под, пълна наука (2)

- Apr 04, 2019-

Здрав и издръжлив: Има определени видове бамбук, които могат да бъдат изключително силни, твърди и издръжливи. Естествено, карбонизираният бамбук на Организацията на обединените нации, правилно добит и произведен може да бъде толкова траен, колкото червения дъб. Тъканият бамбук може да бъде по-труден от това.

Елегантният бамбуков стил е стилен материал за пода, който може да подобри елегантното пространство почти веднага. Той има вид и усещане, подобен на твърдата дървесина, но все пак е доста различен и различен. Това може да добави неописуемо качество на стая.

Лесният за поддръжка бамбук се поддържа сравнително лесно. Необходимо е само да го сканирате или вакуумирате, за да отстранявате периодично малки фрагменти от частици. Можете също така понякога да намокрите мопа или да използвате почистващ препарат за почистване на восък, не алкален, твърда дървесина или бамбук.

Силна водоустойчивост Този материал е леко устойчив на увреждане на водата, петна и по-твърд от материалите от твърда дървесина, въпреки че все още е проблем.

Надеждни настилки от бамбук могат да се обезцветят, надраскат или повредят с течение на времето. За щастие повърхността на този материал може да бъде поправена, шлифована и след това реорганизирана, за да му придаде нов свеж вид. Количеството на шлифоване може да се извърши от дебелината на дъската.

Евтино и евтино: Този материал струва приблизително същото ниво на подови настилки от твърда дървесина. Често ще намерите бамбук от около $ 2 на квадратен фут до 8 $. Трябва да избягвате да купувате материали за мазе, тъй като те са с дрехи с по-ниско качество.