Метод на бамбукова мебелна дъска, предпазни мерки

- Apr 26, 2019-

1. Моля, проверете дали бамбуковата мебелна дъска е конструктивно непокътната преди употреба.

2. Ако еднослойната бамбукова мебелна дъска се комбинира с други листове от материали, моля, почистете и изравнете материала на основата, комбиниран с дъската за мебели от бамбук, за да се гарантира, че по принцип няма примеси, няма мазни вещества и т.н. Композитната повърхност на основата трябва да е напълно равна и без неравности. Ако субстратът е дървен материал, моля, уверете се, че съдържанието на влага в материала на доставчика на бамбукова дъска е близко до съдържанието на влага в мебелната дъска от бамбук, за да се избегне повреда на мебелната дъска поради голямо количество влага разширяване на абсорбцията или голяма загуба на свиване на водата на основата след комбиниране с мебелната дъска.

3. Тази бамбукова мебелна дъска може да се комбинира с различни материали на всеки доставчик на бамбукова кожа при условие, че се използва подходящо лепило. Моля, изберете внимателно лепилото и научете за разнообразието и ефективността на лепилото от дистрибутора на лепило. Инструкции.

4. Равномерно нанесете лепилото, за да сте сигурни, че повърхността на лепилото покрива цялата композитна повърхност и не може да остане празен слой.