Характеристиките на мебелната дъска от бамбук са много очевидни

- Apr 17, 2019-

Характеристиките на бамбуковата мебелна дъска са много очевидни. Той е чисто зелен и екологично чист мебелен бамбуков материал. Бамбуковата мебелна дъска не е материал без химическо замърсяване, а фурнирът му има силен капацитет за поглъщане на топлина и може да поддържа хладния цвят. Сега новите бамбукови мебели, изработени от дъска за мебели от бамбук, поддържат уникалната текстура на бамбука, а цената на бамбуковата кожа преодолява "вродените дефекти" на лесното напукване и деформация, а също така използва специално лепило при свързване, за да предпази мебелите от формалдехид. Вреда за човешкото тяло.

Мебелната дъска от бамбук е топла през зимата и хладна през лятото. Това е заради чистите природни характеристики на бамбука. Поглъщането на топлина и абсорбцията на влага е по-високо от това на други гори. Затова е хладно и потно през горещото лято и топло през зимата.

Допринася за опазване на околната среда, бамбукови 3-4 години бамбукови мебели цени на мебели могат да бъдат завършени и могат да бъдат регенерирани след изсичане, за влошаване на околната среда, природните горски запаси са сравнително ниски, това е висококачествен алтернативен материал.

Мебелите от бамбук поддържат оригиналната естествена текстура на бамбука и придават класическо, селско усещане. Бамбуковите мебелни панели се считат за нов избор за модните домове заради изобилните суровини и ниската цена, съчетани с внимателния дизайн на мебелите.